Produkter for skade av fisk (11)

Tørket sjøagurk

Tørket sjøagurk

Fuktighet<5% Ingen sand Saltholdighet<2% Farge: Svart eller Brun Vekt: 80-100biter/kg eller 160-200biter/kg Størrelse: 4.5-7.5cm Holdbarhet: lagret på et kjølig, tørt sted ved romtemperatur for å opprettholde 2 år Ingen sukker, ingen konserveringsmidler og kjemikalier. Næringsstoffene er lettere for folk å absorbere.
Reker - Skrellet

Reker - Skrellet

IQF & Blokk • RPND / RPUD Rå skrelt – Uten tarm eller med tarm
Hele kokte hummer

Hele kokte hummer

IQF (Individuelt Hurtigfrosset) er en frysemetode som gjør det mulig å fryse matvarer individuelt, noe som sikrer at de beholder kvaliteten og friskheten. Denne teknikken brukes ofte for frukt, grønnsaker og sjømat, og gir bekvemmelighet og lengre holdbarhet.
Pangasfilet

Pangasfilet

IQF
Håkjerringfilet

Håkjerringfilet

IQF
Rød snapper biff

Rød snapper biff

Rød snapper biff
Rå halv hummer

Rå halv hummer

IQF
Hele utvaskede rød snapper

Hele utvaskede rød snapper

Hele utvaskede rød snapper
Tilapiafileter

Tilapiafileter

Tilapiafileter
Kokt halv hummer

Kokt halv hummer

Kokt halv hummer
Kokt muslingkjøtt

Kokt muslingkjøtt

Kokt muskelkjøtt